Bodø/Glimt mot til

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons

160522 1701 160522 1803.

. Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Takk for din påmelding. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp.

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge.

12 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Sikre deg plass på 16. September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester.

Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Sikre deg plass på 16.

Forferdelig dømming Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 12 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier.

75 54 55 00. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Mai-festen mot Tromsø nå.

Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. Mats Torbergsen NTB. 11 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. 12 hours agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp.

BodøGlimt på TV og Live Stream. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Det er få timer igjen til det braker løs på Stadio Olimpico.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. 14 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt.

20 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

1 day agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere. Mai-festen mot Tromsø nå. Under flomlysene på et fullsatt stadion skal BodøGlimt forsøke å ta seg videre til semifinalen i.

BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Gratis inngang for alle barn under 16 år. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Slik ser du Roma BodøGlimt live i Norge I Norge er det Viaplay NENT-gruppen som har rettighetene til UEFA Conference League-kampene mens de mest interessante kampene sett med norske øyne vil også være å finne på Viasat 4.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Billetter Rana - Glimt.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad.

11 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

11 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 12 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Niklas Aune Johnsen.

Man kan se på livesendinger fra kanalen med et hvilket som helst Viaplay-abonnement. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot.

Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt

Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt

Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund

Rekordras For Bodo Glimt Etter Ydmykelsen Av Rosenborg Eurosport

Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter

Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American